top of page

Over Mij

20220227_ANN_romero_3574-2.jpg

Kennis maken

Hoi, Ik ben Yordi Alcaide Romero! Mijn hobby en passie is sporten. Ik heb van alles geprobeerd van zwemmen tot schermen. Op atletiekbanen gerend en in boksringen gebokst. Op een gegeven moment kwam ik erachter dat ik het meeste uit kracht en conditietraining kon halen.

 

Vol passie en enthousiasme heb ik mijn eerste sportschool abonnement afgesloten en ben ik gaan trainen. Al snel kwam ik erachter dat er meer achter zit dan alleen gewicht heen en weer slingeren en 20 minuten op een loopband te rennen. Kracht en conditietrainingen kunnen op heel veel verschillende manieren uitgevoerd worden en verschilt per persoon welke manier het beste ligt.

 

Mijn goal werd om erachter te komen hoe je het beste kan trainen per persoon en doel. Na, veel uren in de sportschool rond gebracht te hebben, en mijn studie, Personal Trainer, was mijn doel om mensen te leren functioneel en duurzaam te laten trainen. En hun ook de positieve effecten en gevolgen van sporten te laten beleven

Functioneel en Duurzaam

Functioneel en duurzaam zijn de centrale begrippen, maar wat houden deze begrippen eigenlijk in?

 

Een functionele training is een uitgebalanceerde mix van disciplines. Spieropbouw, uithoudingsvermogen en flexibiliteit worden gecombineerd om tot de meest doelmatige toepassing te komen. Door deze training word je fit, sterk en mobiel, kortom: overal klaar voor!

 

Een duurzame training biedt inzicht in wat er tijdens verschillende oefeningen precies gebeurt. Je leert wat de werking van oefeningen is en welke gevolgen ze hebben. Door een beter begrip is het vervolgens eenvoudiger om je eigen fitnesstraject zelfstandig voort te zetten.

Trainingen

 

Tijdens trainingen worden altijd lichaamsgewicht- en compoundoefeningen gecombineerd. Op deze manier spreek je meerdere gewrichten tegelijk aan. Spieren leren beter samen te werken waardoor de coördinatie en balans worden verbeterd.

De gecombineerde trainingen zijn zeer intensief, waardoor een krachttraining niet langer duurt dan 45 minuten. Omdat iedereen unieke fysieke capaciteiten heeft en persoonlijke behoeften en gewoonten, maak ik voor iedereen een trainingsplan op maat. Het plan stelt je in staat om op de meest efficiënte manier de gewenste resultaten te behalen. Bovendien zijn de oefeningen specifiek afgestemd op jouw capaciteiten en wensen, waardoor je snel vordert en trainingen leuk zijn en blijven.

20220227_ANN_romero_3377.jpg
bottom of page