top of page

"First we talk, then we train"

​Het is lastig om van te voren te weten of iets voor jou is. Dat snap ik helemaal! De intake gesprekken zijn altijd helemaal gratis en vrijblijvend. 

Via een intake gesprek kunnen we elkaar beter leren kennen en over je doelen praten. Je kan de sportschool in het echt zien en alvast een beter idee krijgen wat de personal training lessen inhouden.

Als je je aanmeld voor een intake gesprek krijg je automatisch het intake formulier via de mail. Als je deze invult zal je het process versnellen. Ik hoop je snel te zien!

Aanmelden voor intake gesprek

Bedankt! Je ontvangt in enkele minuten het intake formulier. 

Unieke Locatie

De locatie van de sportschool ligt in het hartje van Edam. Vroeger was het een oud kaas pakhuis, waar altijd hard gewerkt werdt om de kaas te verzorgen. En nu wordt er hard gewerkt om voor je lichaam en geest te zorgen. 

20220227_ANN_romero_3252.jpg
20220226_ANN_romero_3113.jpg

Prive Trainen

Alle lessen zijn 100% privé! Je bent alleen aan het trainen met een personal trainer. De lessen worden zo efficiënter en je bent in een vertrouwde omgeving, waar jij centraal staat.

Helemaal Afgestemd Op Jou

De training zijn volledig afgestemd op jou, hierdoor zullen de trainingen altijd uitdagend en leuk zijn. Het draait altijd om jou!

20220227_ANN_romero_3409.jpg
20220227_ANN_romero_3392.jpg

Oneindig Veel Mogelijkheden

De sportschool staat vol met de nieuwste training apparatuur, voornamelijk lossen gewichten. Hiermee zijn de oefening mogelijkheden oneindig. Er is altijd iets nieuws om te leren

bottom of page